2013 har varit ett händelserikt år.  2013 kom att bli ett år fyllt med härliga resor.
 
I januari var det dags för Bröllopsresa till Venezuela i 3 härliga veckor sol & bad varje dag, tid att ta hand om varandra och verkligen lära känna varandra på djupet och tid för avkoppling och bara njuta.
 
 
I April åkte jag på en 5dagars resa till Dubai med jobbet, en resa blandad med konferance pass, sol och bad men också endel shopping. Dubai är en härlig stad som jag gärna skulle besöka igen och då ha lite mer tid till att utforska staden lite mer. 
 
 
I juli var det åter igen dags för en resa till kroatien, men iår valde vi att enbart köra ner med bilen istället för bil och husvagn. Vi kom fram till att vi sparade ca 10 000kr på att åka utan husvagnen. Vi bokade lägenhetshotell via Sembo och spenaderade 2 veckor i Porec med sol, bad och avkoppling tror det enbart regnade en gång och det var på kvällen. Mitt i denna resa tog jag flyget till göteborg för att spendera helgen med mamma och även se Robbie Williams konsert på Ullevi och sedan flög jag tillbaka till kroatien igen för att fortsätta semestern med de andra ett par dagar innan vi åkte hemåt igen. På vägen hem stannade vi till i Bulle i Schweiz där vi bla besökte deras chokladfabrik.
 
I september flög vi till Bergen i Norge för att fira Niklas kusin med fru eftersom att de fyllt 40år under året och de hade ställt till med stort kalas. Vi flög dit på lördagen och hem på söndagen, en lagom liten utflykt.