Ja det är sant.. Igår kväll förlovade jag och Niklas oss på kolmården. Vi hade bjudit in Niklas bröder med familj en kvart innan vi skulle gå ner och äta middag. Och ingen hade en aning. Vi skålade i Champange och mottog gratulationer. Men vi ska inte ha så bråttom när de gäller bröllop, det kommer i framtiden. Men de känns helt underbar att ha en ring på fingret. Kan inte sluta titta på den, jag är världens lyckligaste kvinna. Har sån tur att ha hittat en man som älskar mig för den jag är. Älskar Niklas mer och mer för varje dag som går.

Hela dagen igår var jätte mysig vi åkte allihopa i en minibuss upp till kolmården. Hade ingen aning om att de var så stort och kupperat.. Så man kan ju snacka om att man fick motion igår.

Vi började på Delfinariumet där vi såg en uppvisning. De är så vackra dessa djur, kom en liten glädjetrår var så lycklig att få vara så nära ett djur som jag alltid faccinerats av.  Efter de så gick vi runt och kollade på alla djur. Att norshörningar var så stora kunde jag aldrig drömma om. Det fanns sälar, pingviner, elefanter och en massa andra djur. Det som jag saknade var bland annat geoparder. 

Fick se ett par vargar som är mitt älskligs djur. Har planerat in att i ska åka till kolmården till hösten och då ska jag gå in och hälsa på vargarna. Man får vara där inne under en timme tillsammans med skötare. Kostar 1000kr med de är de värt för en upplevelse som jag aldrig kommer att glömma.

Innan vi åkte hem idag så var vi på Tropicarium där fanns de apor av alla dessa slag, ormar, fiskar, krokodiler och massa andra djur.  Såg se´dan också att om man hade dykar cert så kan men får dyka mer bland hajarna och mata dom. Så vi ska åka upp till hösten och då ska Niklas simma med hajar och jag ska gosa med vargar =)

Sen blev det en runda i safariparken.. Där gick djuren i det vilda men i olika inhängnader. Det var Giraffer, Älgar, Kronhjortar, Lejon, Vargar och Björn mm
Det coolaste var att när vi kom till lamorna så fick vi se hur en av dom fölade när vi kom körande så såg vi att frambenen och liten del av huvudet stack fram och sedan kom hela kalven. Lena fick med de på bild men jag tror att vi vuxna var mer faccinerade än vad barnen var. Detta var första men absolut inte den sista gången jag var där. Kan jag varmt rekommendera och passa på att bo på Wildmarkshotellet som ligger i anslutning.

Nu ska jag kypa i säng. Lovar att lägga upp lite bilder imån..

Sov gott mina änglar.