Dagen började med en runda till Bilprovningen innan jobbet. Det var min bils tur att genom gå en besiktning. Allt var okej, men såklart var de tvungna att på peka något. Ja är tvungen att byta glaset på den vänstra backspegeln... Det är ett brunt fällt i den som enligt besiktningsmannen kan bidra till en "synvilla"

Men fläcken har varit där sen jag köpte bilen och inget som jag brytt mig om och de sa inget om den förra året på besiktningen. Men ja  slipper iallafall åka upp och visa att det är åtgärdat.. Skönt de.

Dagen i övrigt vill jag bara glömma. Förstår inte varför jag gör sådana dåliga resultat nu nöä jag verkligen behöver bra.. Men men det är en ny dag i morgon men nya möjligheter =)

Idag har mitt sommar liv börjat, under 4 månader har jag haft min älskling vid min sida varje kväll nu i veckorna. Man har haft någon att komma hem till, att mysa med, att diskutera, att äta med att leva med, med undantag för  några av helgerna har han lämnat min sida för att jobba. Men nu börjar tiden då han kommer att vara borta och jobba i veckorna och vara hemma på helgerna. Det är en stor omställning.

Denna tiden är mycket jobbig men jag tror den är viktig för att vårt förhållande ska fungera så bra som de gjort. Vi har trots allt varit i tillsammans i 4 år snart. Visst det låter inte som så jätte lång tid men de känns som att de gått längre tid.

Jag älskar dig Niklas och saknar dig oehört när du inte finns vid min sida...