Veckan har rullat på som vanligt.. Har varit ovanligt trött denna veckan även att jag kommit i säng vid ca 10 men de verkar inte hjälpa. Har kanske lite väl mycket att tänka på just nu. Men snart kommer det ev lätta lite

Men i helgen ska jag ta ledigt från alla krav..
Vi ska till Stockholm så imån kl 14,30 kommer mamma och syster och hämtar mig på jobbet sen bär de av till Stockholm. Jag tänkte att jag skulle köra det mesta, men vi får se hur länge orkar. Har aldrig kört så lång tidigare.
Vi har inte planerat in något speciellt. Bara massa shopping festande och ev Grönan. Ska bli så skoj att komma iväg bara vi 3. Det var jätte länge sen vi gjorde något tillsammans bara vi. Vi ska bo på Hotel Oden som ligger vid Odenplan. Helt otroligt att vi fick tag på ett rum egentligen iom att det är Tjejmilen där uppe i helgen. Men ibland ska man ha tur!!

Det tråkiga är att man inte har så mycket pengar till shopping men något kommer det nog bli. Hade blivit lovad 4 veckors betald semester men det blev bara 3. Men de är sånt man får leva med.

Nu ska jag ta och packa väskan. Är alltid så svrt att välja vad man ska ha med sig man vill ju ha lite val möjligheter =)

Sen är det dax för duschen och sedan sova ett par timmar.

Uppdataterar efter helgen med förhoppningsvis massa roliga kort.


Ha nu en trevlig helg för det har jag tänkt att ha.

Over and out!!