Husvagnen är packad och nu packar vi de sista för våran semester. Idag kl 18,00 börjar vi rulla mot Kroatien. Kommer att vara ner på lördag eftermiddag och stannar sedan där i 16 dagar sen är det dax att åka hemåt.
Detta betyder ju då att det ej kommer någon uppdatering under denna tiden. Men kommer att ha desto mer att berätta när jag kommer hem och en heldel bilder att visa. Ska försöka skirva en resedagbok så att jag kommer ihåg allt som vi hittar på. Har lovat min syster att hålla henne uppdaterad så vill ni ha lite update så kan ni besöka hennes sida Syster = )

Hitills på min semester har jag hunnit med ett besök till kalmar. Åkte dit i måndags och då var vi och fikade jag, Mamma , syster och lillebror. Efter de så gick jag och syster på stan medans mamma och lillebror var ute hos mormor och hjälpte henne.
Det hann bli ett par tröjor till Tilde, en tröja och massa trosor till mig och 3 t-shirt till Niklas. Nu får det vara lugnt med shoppande för min del har blivit alldeles för mycket den senaste tiden. i Tisdags var vi ute hos mormor jag jag var med henne hos läkaren och hjälpte henne att handla.  Och igår var jag och mamma på Ikea, handlade inte så mycket iom att jag skulle ta det på cykeln hem. Har fått köra jätte mycket eftersom att vi har lånat mormors bil och mamma tycker att det är skönt med privat chaffis. Hon säger att jag inte alls har långt kvar innan jag har mitt körkort. Åkte hem igår kväll och då tvättade jag lite och plockade ihop lite som vi ska ha med oss.

Kommer väl bli en massa gotte nere i Kroatien. Har lovat min syster att jag ska kolla om plånbok till henne, får se om jag hittar någon snygg.

Det ska bli så skönt att komma hemmifrån ett tag och bara sola och bada och njuta av att jag för första gången har en riktig semester.

Nu ska jag packa in de sista i bilen som vi ska ha på vägen ner.

Hoppas ni kommer ha lika fint väder som vi kommer att ha där nere. Lova att ta många kort.
Ha det så bra så länge alla.

Over and out