Vilken underbar dag det har varit idag.. Vi är lediga från jobbet både idag och imån. Idag hade de inte tid med oss nya på jobbet iom att det håller på att stänga en katalog som snart ska gå i tryck.. Men inte mig emot =) På måndag ska vi börja sälja på riktigt ska bli jätte roligt.. Men man känner sig lite osäker men ändå laddad. Den utbildningen som vi har haft förra veckan  och denna veckan har varit den bästa som jag har varit med om. Och sälj utbildeningen har varit en klass för sig. Fick DIPLOM som visar att man medverkat som vi kan använda sen om man ska söka andra sölj jobb.

Idag har jag legat ute solat nästan hela dagen. Sen tog jag och Tilde och jag cykel ner till ICA och handlade lite mat. Vilket underbart väder.. 

Vid 4 kom Niklas hem,, Har inte träffat honom sen i söndagskväll.. Har saknat honom sååå mycket. Vet inte hur jag ska kunna vänja mig vid att han är borta hela veckorna och bara hemma på helgen.. Kommer bli jätte jobbigt!!

Sen har jag hunnit  tvätta 3 maskiner tvätt och även hunnit in till växjö och sjösatt båten..Ska förhoppningsvis få lära mig köra lite i sommar, skulle vara skit skoj..
Imån åker vi till kalmar jag NIklas och Tilde. Ska vara hos mamma och Roland i helgen. Men på vägen dit ska vi hälsa på Anna carin i Nybro.. Var länge sen vi sågs nu så det ska bli roligt. Har ju inte varit i hennes och Mattias lägenhet ännu men de ska ska bli skoj att se hur hon bor..

 Nu ska jag ta mig ett glas vin och mysa lite framför tvn.. Vet inte om jag hinner skriva något i helgen men annars kommen en uppdatering på söndag..

Ha en underbar helg mina änglar..