Helgen som var blev gansk lugn. Vi var på marknad i Vislanda och in handlade ljung som jag planterade och satte på ute däcket. Blev så fint så. Sen bar det in till växjö på barn kalas. Niklas brors ena dötter Emma fyllde 6 år. Det var trevligt. I söndags hände de inte så mycket alls faktiskt.

Denna veckan har varit en helvetes vecka. Vi har EBK vecka så man jobbar som en idiot. Och inte nog med att vi ska göra de denna vecka utan även nästa vecka. Detta anldeninigen till att det har varit dålig uppdatering här på bloggen. Jag har varit helt slut..

I tisdags lämnade jag tillbaka ett par skor som jag hade köpt på Skopunkten för andra gången klacken hade försvunnit och jag fick pengarna tillbaka sen tog jag en runda till H&M, Kapp Ahl och Lindex och tittade lite. Blev ett par jeans leggings på lindex. Kände att jag behövde lite egentid.



Det som är najs är att Idol har dragit igång. Och visst har man redan sina favoriter. Bland annat Erik Grönwall håller tummara för dig vännen.. Grymt härlig och bra röst.

Det som är lite surt är att jag kommer att missa sista uttagninigen ikväll eftersom att vi ska åka över till Öland för Skördefesten.


Så vid 15,15 kommer Niklas med husvagnen sen går resa. Mamma och Roland ska följa med över ska bli så skönt att träffa mamma igen. Saknar henne jätte mycket!!

Sen kanske man stötter på några från släkten åxå dom kommer ju därifrån så det är inte omöljigt.

Ibland känner jag att jag saknar Kalmar, har ju min släkt där samt många kompisar. Men de är något man får stå ut med när man väljer kärleken. Ett val som jag inte ångrar.

Nu ska jag jobba vidare någon timma innan de är över för denna veckan.

Ska försöka ta lite kort i helgen så ni får se.


Trevlig helg alla mina änglar

Love //SS