Äntligen har sista jobba dagen kommit och sen har man 4 härliga veckor semester.

I eftermiddag blir det till att ta bilen och styra mot kalmar. Först blir det ett stopp hos min Syster och hennes underbara dotter Alizia i Nybro. Ska bli så mysigt hihi har med mig en liten present till lilla prinsessan som jag tror kommer att passa henne jätte bra. Kommer nog bli ett par timmar där är inte så ofta vi träffas nu för tiden så man får ta vara på tiden =)

Resten av helgen kommer att tillbringas hos mamma. Sen ska vi även hinna till Ikea, träffa min kusin och se deras hus och även träffa morbror och mostrar kanske. Men även en massa mys =)

Skulle egentligen tagit min bil men det har hänt något med handbromsen, det verkar som att den ligger på lite så de kändes onödigt att köra med den bilen. Niklas ska kolla på den idag annars har jag tid hos verkstaden i augusti.

Så jag har lånat Niklas mammas bil istället en V70 som går som ett skållat troll haha. Känns som att man sitter på golve och kör för den är så låg men det kommer nog att gå bra.

Förresten så tog jag ännu ett steg vidare i livet tidigare i veckan.
Jag blev stoppad av silopsen på vägen in till jobbet första gången faktiskt och jag har snart haft mitt körkort i 2 år blev lite nervös. Körkorts och nykterhets kontroll så det var inte så farligt och för en gångs skull höll jag hastigheten.

Känner en stor saknad av min älskling som jag inte träffat sedan i söndags och innan jag hinner hem igen så har han redan åk och jobbat igen, vi kommer inte att träffas förrens måndag kväll...
Saknar dig Niklas

Nu ska jag lösa det sista på jobbet.
Får se om jag uppdaterar något i helgen om de blir någon tid över.

Hoppas ni alla får en underbar helg

Kram kram