I fredags hade vi en mycket mysig kväll hos Malin & Mattias med mycket god mat och trevligt sällskap.
Är så mysigt att åka ner till de i stugan är så fridfullt och man fylld med lugn. Men framåt kvällen blåste de upprejält, tur det blev Niklas som körde hem till mammas lägenhet.



På lördagen var vi uppe med tuppen och åt frukost. Skulle vara hos Camilla (frisören) kl 10 för att göra en sista koll med frisyren och sminket.  Efter det så åkte  vi till floristen där mamma möte upp oss dags att kolla av blommorna och bestämde oss för att använda samma blommor i festlokalen som i kyrkan. När vi nästa var klara så hörde jag Malin & Marias röst och kopplade inte riktigt ihop de med vad de gjorde där tillsammans. Sen såg jag alla de andra, Anna Carin, Ida, Lina, Bitte, Viveka, Gertrud. DAGS FÖR MÖHIPPA !!!! Jag har nog aldrig blivit så överraskad i hela mitt liv de tog en massa kort sen fick jag en ögonbindel och blev led till Marias bil.  Nu var jag lite nervös och undrade vad de skulle ta sig till med mig. Vi åkte igenom en massa rondeller, sen hörde jag det "dudunk, dudunk" vi var på Ölandsbron. Jag sa det till mamma som satt där bak, Haha nu vet jag var vi är.. Vi är på Ölandsbron =) Nänä sa mamma det tror du bara. Men jag kände så väl igen ljudet sen efter det så hade jag mycket svårt att lokalisera vart vi var på väg. Kringel krokiga vägar men tillslut så stannade bilen.
Jag klev ur sa högt det luktar häst =) Vi var på Aledals Ridcenter, där var det bokat en dressyr lektion till bara mig. Jag skule alltså rida helt själv för en av de bästa ridlärarna Anette.
Fick rida på Dino  var jätte mysigt och takterna satt kvar även att kondisen inte är den bästa. Fick rida mest på volten och få honom att gå i form, sen fick jag rida skänkelvikning och avslutade med ett galoppombyte. yiihoo =) Efter ca en halvtimme var jag helt slut och när jag hoppade av darrade benen. Men herregud va roligt jag hade.
Sen hade de dukat upp pasta sallad och vin de blev lite lunch.

Innan vi skulle åka vidare från Aledahl så fick jag ett hjärta så skulle jag stå och se kärleksfull ut =) Vi åkte vidare till Mölltorpscamping  där jag fick ta ytterligare foton och sen började de regna så då styrdes bilen mot Kalmar. Nu slapp jag har ögon bindel, var väldigt förväntans full.. Vad skulle de hitta på nu, bilen stannade på Södra Långgatan dax för ögonbindel igen. Denna gången blev jag snurrad för att jag inte skulle veta vart vi var på väg.  Vi gick in i en lokal där de var varmt och de spelade lugn musik, jag fick hjälp av med skor och strumpor, sen tog ögonbindeln av. Jag skulle få sitta med fötterna i ett Fiskspa riktigt häftig upplevelse. Det kändes som att ha fötterna i kolsyrat vatten, kände mig avslappnad efter en stund. 
 
När vi var klara där så åkte vi hem till mamma, jag fick duscha och byta kläder.
Sen fick jag i uppdrag att måla av Niklas på en canvas tavla. Tycker det var svårt att komma igång men sen var det roligt. Blev rätt nöjd med den =)

Vi åt grillat och drack vin och jag blev utklädd till en massa saker och de togs kort( Väldigt nyfiken vad de ska göra med dessa kort men har en känsla av att de kommer att visas under bröllopsfesten.)

Kvällen avlutades med utgång på Harrys där jag fick i uppdrag att fixa mig 5 drinkar och de var ingen match, tänk så lätt lurade killar kan vara. - Hej! Jag ska gifta mig den 2 juni o har fått i uppdrag att fixa 5 drinkar så du ska bjuda mig på en =) Blev jätte full och är säker på att det syns på alla de foton som togs.

Jag fick den roligaste och bästa möhippan jag någonsin kunde önska mig, tillsammans med de människorna som betyder allra mest.