Herregud va fort denna veckan också har gått. Tycker inte att det var länge sedan men klagade för att det redan var måndag.

Imån ska när jag har slutat jobbet ska jag till banken och ta ett lån ska nämligen ner till Malmö och kolla på en bil i helgen.
Det blir en Mercedes ML320. Lägger in en bild på den med här nere. Vi har talat med han som har den och han har  gått ner till 70 000kr i månaden. Men vi måste ju titta på den och provköra den sen får vi se om de blir något köp. Vi ska titta på den på lördag men åker ner till Malmö med tåg redan i mån kväll. Bo lite på hotell, ha det mysigt och ev ska vi träffa Johanna och Jimmy och äta lite mat på sen kvällen. Ska bli roligt att träffa dom de var över ett år sen. Vi träffas inte så mycket nu det var mer när jag bodde i kalmar och johnna bodde på öland.



Sen får vi se om man har köpt sig en alldeles egen bil när man kommer hem på lördag eftermiddag =)
Har bestämt att jag ska ta en rosa rattmuff som de står Right - Left på.
Jag har som många andra av de kvinnliga könet svårt att hålla koll på höger och vänster. Niklas är inte riktigt med på detta med vi får väl se haha. Det är ju min bil *ler*

"När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra." Nalle Puh

Nu ska jag snart krypa i säng så att man är laddad för en ny härlig dag med nya möjligheter och utmaningar.

Sov så gott