Midsommar blev nästan som planerat även om jag inte minns speciellt mycket av själv midsommar aftonskvällen.. hmm kan nog bero på lite mycket i glasen hihi..
Hann med en after beach på strand vilket alltid är en klassiker, middag på Pappa blå, lunch å Lundgrens ( 55 min väntetid på en pizza) och lite shopping.
Kö som vanligt  på söndagen på vägen från ön men vi hade ingen bråska , tog närmare 2 timmar tills vi var på fastlandet igen..

Nu till denna snurriga stressiga helg..
Blev hämtat utanför jobbet av  N och T sedan bar det av till Kalmar.. Hade nämligen bestämt mig för att säga upp lägenheten. Så min fredag bestod av att rensa ut all skit som jag har samlat på min under alla år och de är helt sjukt hur mycket som slängdes.. skönt som fan.. och efter detta packa ner allt husgeråd.. Var inte färdig förrens halv 12.
Hem till mamma och sov sju kvart i timmen, upp igen kl 8 frukost och sen till lägenheten, fixa släp och slänga alla möbler. N och T dök på  vid 12 och då skulle husvagn och bil lastas.
Känns så skönt att ha avslutat den biten och få ett riktigt slut i Kalmar, funkar inte i längden att ha dubbelt boende.

Nu är det bara en och en halv vecka till semester och snart ligger man vid poolen och dricker drinkar.. Efter frågas vykort så säg till..
Nu ska jag titta på Sex and the city innan de är dax för bingen..

See you soon!!