Ja det verkar nästan så, satt och tittade tillbaka i mina inlägg som jag har gjort under åren och hittade detta inlägget . För ett år sedan hade jag redan ängnat en kväll till att räfsa upp en massa löv och ekollon.
Men det har jag inte gjort alls hittills iår, finns knappt inga löv på marken alls i vår trädgård.
jag tiderna förändras och det kan ju bli så att vi inte behöver räfsa så mycket iår då eken håller på att dö =)

Detta kommer att bli ett långt inlägg men det blir ju så när jag inte skriver så ofta..

Som vanligt rullar veckorna på och det blir mörkt tidigare och tidigare för varje dag. Rätt mysigt tycker jag allt för då kan man krypa ner under en filt med tända ljus och en kom te =)

Denna helgen ska vi som vanligt åka till Ölands skördefest men iår blir det ingen husvagn utan vi ska bo hos mamma istället. Kommer bli trångt men mycket mysigt hihi

Jag, Niklas & Tilde åker idag efter jag har slutat vid 15 sen ska Niklas på avtackningsmiddag för någon gubbe på hans jobb på lördag så han och Tilde tar tåget hem runt lunch. Så ikväll blir den årliga turen till Eriksöre för att titta på pumpor och annat smått och gott.

Jag stannar i kalmar till på söndag för på lördag efter att Niklas och Tilde åkt med tåget så ska vi gå och besöka min frisör som ska göra håret och sminket på min bröllopsdag. 
Så vi ska prata lite om hur jag har tänkt de och hon får komma med förslag.

Tror att jag vill ha sminket såhär  och håret typ såhär  men vi får se vad hon kommer med för förslag =)

Annars står det rätt still när det gäller bröllopsplanerna, vi håller på att titta på bröllopsresa och diskuterar gällade festen med musik och dekorationer.  Men än är det ett tag kvar på söndag är det exakt 8 månaderna kvar till den stora dagen.

Vad resten av helgen bjuder på får vi se som sagt jag är ju kvar till söndag och på vägen hem ska jag stanna till hos syster yster och hämta stolarna och borden som hon lånade på dopet.


Höll på att glömma att berätta att vi var på Östregårds loppis i söndags och fyndade en fin service för enbart
1800kr riktigt billigt.
Så denna blir det till att duka med på nyårsafton men just nu har vi ingenstans att förvara den så den ligger nerpackad i banankartonger till vi hittar ett passande vitrinskåp eller liknande =)