I går kväll tog vi det rätt lugnt, Grillade och tog ett dopp i poolen. Det var skönt var 26 grader.
Idag har vi varit ute med både och solat, men inte badat inte jag iallafall. Tyckte att det var alldeles  för kallt i vattet s jag solade i stället. Har bränt mig lite med det går snart över. Ändå hade jag smörjt in mig. Men jag bruklar alltid bränna mig en gång i början av sommaren för att sedan bli brun. Den var vi och handlade. Det ekade i kylskåpet som vanligt.

Ikväll ska vi in till stan en runda, var länge sen man var ute. Nu har vi ju varit i väg 4 helger på galej.
Tilde valde att vara hos sin mamma ikväll så det gäller att passa på =)
Hon har varit här hela veckan.. Eller här och här jag har ju jobbat så hon har varit hos farmor och farfar och den har om kommit hit en runda på kvällen för att sedan sova där borta så hon har ju inte träffat sin mamma på lite över en vecka.

Nu jobbar jag bara en vecka till sen har jag 4veckors semester ska bli sååå skönt att vara ledig. Halva första veckan åker jag till kalmar. Ska hjälpa mamma lite och sen passa på att träffa syster och kanske hinna träffa kusin lite också sen en massa övningskörning. Det gäller att passa på när man är hos mamma för Niklas får jag inte köra med. Sen efter semestern ska jag ta tag i körkortet på riktigt.

Nu ska vi äta lite och sedan i i duschen och göra sig i ordning.
Hoppas alla får en trevlig kväll